Image
Top
Navigare

Coresi Shopping Resort – Campanie PR

Coresi Shopping Resort

Proiectul Coresi Shopping Resort este un shopping resort ce urmeaza sa isi deschida portile in martie 2015 la Brasov. Dupa cum o spune si sloganul lor “Bucurie zi de zi”, am fost incantati sa putem colabora pentru acest proiect care a reprezentat prima abordare directa a publicului brasovean cu ocazia Romanian Music Awards organizat in data de 12 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov.

CORESI StandUp

Am participat alaturi de Coresi Shopping Resort la un eveniment la care am ras, am muncit si ne-am bucurat.
Editia a II-a a Stand Up Fest Brasov a fost o reala provocare pentru noi, dar si o ocazie foarte buna sa promovam valorile Coresi Shopping Resort in fata publicului din Sala Reduta.

CORESI Dracula Film Festival

A doua editie a festivalului de film horror si fantastic de la Brasov s-a desfasurat la Teatrul Dramatic Sica Alexandrescu in perioada 1-5 octombrie 2014 si a reunit cele mai aplaudate pelicule romanesti si internationale din acest sector al cinematografiei.

Pentru Coresi Shopping Resort, acest eveniment a fost ocazia ideala de a veni in intampinarea cinefililor brasoveni cu doar cateva luni inainte de inaugurarea celui mai mare si performant cineplex din regiune, in incinta centrului comercial care isi va deschide portile in luna martie 2015.

CORESI Jazz and Blues Festival

In perioada 4-6 decembrie 2014, Teatrul Dramatic Sica Alexandrescu a rasunat in acordurile suave si ritmate ale artistilor romani si straini prezenti la cea de-a II-a editie a acestui eveniment.

Coresi Chopping Resort isi propune inca de pe acum, inaintea deschiderii centrului comercial, sa devina un partener major al vietii culturale din Brasov, sustinand cele mai importante evenimente care pot reprezenta o alternativa de petrecere a timpului liber pentru brasoveni. In acest sens, ne-a facut placere sa colaboram cu Immochan – Coresi Shopping Resort si sa coordonam imaginea lor cu ocazia Festivalului de Jazz si Blues.

1 Mai – Coresi Shopping Resort

Vino la Coresi Shopping Resort sa sarbatoresti weekendul 1-3 mai printr-o serie de evenimente destinate intregii familii. In cele 3 zile te provocam la distractie la inaltime, intr-o lume la fel de colorata si plina de energie ca tine, in care tu esti personajul principal!