Image
Top
Navigare

client.
Style Up

data.
Ianuarie 2014

Vezi proiectul
style up 2015.

In 2015, atelierul de design vestimentar Style Up si-a propus sa fie mai aproape de clientele sale prin lansarea unui nou webiste de prezentare incluzand si o platforma de comenzi online.

In urma acestor modificari, clientele dornice sa-si gaseasc rochia perfecta croita pe masura pot acum sa se inspire din colectia bogata de tinute create pana acum de StyleUp, sau sa comande unul dintre modelele deja existente.

despre proiect.

Style Up este un atelier de creatie vestimentara din Brasov, specializat in realizarea de rochii si tinute pentru diferite evenimente.

Targetul atelierului este in mare parte feminin, iar stilul abordat are in centru eleganta si unicitatea. De aceea, am conceput pentru Style Up o identitate completa care sa evidentieze tocmai aceste valori si care sa fie in acord cu ideea businessului. Asa cum cei de la Style Up creeaza tinute unice, personalizate in functie de stilul si gusturile fiecare cliente, noi am gandit pentru ei o identitate originala, prospata si indrazneata. Am declinat-o apoi pe siteul web, pe pagina de Facebook si pe materiale print (flyere DL, cart de vizita, mash pentru fatada atelierului).