Image
Top
Navigare
January 24, 2015

Update: Identitate vizuala Style Up

“Frumusetea vine din interior, insa stim cat de important este pentru dumneavoastra sa aveti o prezenta distinsa, ingrijita si care sa va faca sa radiati! Un obiect vestimentar va poate sublinia unicitatea, lasand culorile si materialele sa va scoata in evidenta calitatile.
Alegerea unui material si al unui model de tinuta care sa indeplineasca toate criteriile – buget alocat, tipul de eveniment, stilul dumneavoastra dar si tendintele in moda nu est deloc o sarcina usoara. De aceea, va suntem alaturi la fiecare pas, pana la rezultatul final care ne va bucura deopotriva: o tinuta stilata, sofisticata si originala!

Cream rochii si tinute minunate, în culori pastel din voaluri de matase diafane, dar şi tonuri vibrante, puternice, din dantele cu fir de matase sau matasuri satinate. Toate tinutele croite de atelierului nostru se disting prin calitatea materialelor si prin croiul gandit in particular pentru fiecare clienta, indiferent ca este vorba de o rochie de seara, o tinuta de zi sau o rochie de mireasa!
Procesul de creatie vine din inspiratia pe care ne-o aduc personalitatea si stilul dumneavoastra, completate de finetea, simplitatea si rafinamentul materialelor. Toate acestea sunt redate in schite ce mai apoi prind contur in atelierul nostru, unde sunt desavarsite cu pliuri, drapaje, aplicatii si accesorii asortate.
Pe langa activitatea de creatie si de vanzare a unei palete largi de materiale, la Style Up va asteptam si pentru retusarea sau reconditionarea tinutelor dumneavoastra, redandu-le astfel o noua viata si un stil actual.”

Update: Identitate vizuala: Style Up si-a propus sa fie mai aproape de clientele sale prin lansarea unui nou webiste de prezentare incluzand si o platforma de comenzi online.

Scopul proiectului: Schimbarea identitatii vizuale pentru Style Up – atelier de design vestimentar

In urma acestor modificari, clientele dornice sa-si gaseasc rochia perfecta croita pe masura pot acum sa se inspire din colectia bogata de tinute create pana acum de StyleUp, sau sa comande unul dintre modelele deja existente.

Vezi proiectul