Image
Top
Navigare
August 9, 2013

Making of Brandeberg

Finalizată în 2013, Pensiunea Brandeberg din Bran este rodul mai multor ani de căutări şi inspiraţie din superba zonă a Tirolului. Am încercat, şi sperăm că am reuşit, să aducem o mică parte din arhitectura austriacă pe care am armonizat-o în mioriticul peisaj al Branului.

Indiferent de anotimpul ales, pensiunea are farmecul său aparte. Fie că faceţi un popas cu familia, prietenii apropiaţi sau pentru o întâlnire de afaceri, suntem pregătiţi să vă oferim o cazare cât mai plăcută, într-o locaţie primitoare, liniştită şi relaxantă şi nu în ultimul rând, într-un superb peisaj montan.

Atmosfera tiroleză din Pensiunea Brandeberg înglobează designul interior, ambianţa sonoră din diversele zone ale pensiunii, preparatele culinare şi, desigur, calitatea serviciilor.

Pensiunea Brandeberg din Bran este cu siguranţă locul în care vei vrea să te intorci ori de cate ori vei simţi nevoia să îti găseşti liniştea şi să te încarci cu energie pozitivă.

Pensiunea Brandeberg vă pune la dispoziţie spaţii de cazare cu grupuri sanitare proprii, internet wireless, TV LCD, restaurant, sală de conferinţe, sală de fitness, sală de billiard, tenis de masă, locuri de joacă pentru copii.

Prezenta online – Pensiunea Brandeberg

Website-ul web a fost reimprospatat cu fotografii de exterior si interior si texte care sa atraga turistii catre pensiune, iar materialele print (plicuri personalizate, foi cu antet, carti de vizita, flyere) au ilustrat ambianta locatiei prin continut si paleta cromatica.

Prezenta offline.

Grin a creat pentru Brandeberg, pensiune din zona Bran-Simon, o identitate inspirata din specificul tirolez, in acord cu decorul pensiunii.

De asemenea, am lucrat la realizarea mai multor panouri de signalistica amplasate in zona Bran-Simon, care ghideaza turistii catre pensiune si ii incurajeaza sa deguste preparatele din restaurantul Brandeberg.